MIA ηλεκτρική κουβέρτα που μπορείς να την πάρεις παντού! (βίντεο)

Αυτό ήταν, πλάκωσαν τα κρύα. Πολύς κόσμος σπεύδει στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών για να αγοράσει τα απαραίτητα προς το ζεσταίνειν, μια και η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης πήρε πάλι την ανηφόρα, ενώ το επίδομα θέρμανσης ψαλιδίζεται.
Αν και οι λύσεις για μέσα στο σπίτι είναι άφθονες (από θερμάστρες αλογόνου μέχρι σόμπες υγραερίου), αν κινείσαι σε εξωτερικούς χώρους έχεις πρόβλημα. Τρεις αμερικανικές startups έσκυψαν το κεφάλι τους πάνω στο πρόβλημα και όταν το σήκωσαν, βρήκαν τη λύση.
Μία ηλεκτρική κουβέρτα που θα είναι απαλλαγμένη από την πρίζα. Η Rumpl Puffe είναι μία φορητή ηλεκτρική κουβέρτα που μπορείς να πάρεις μαζί σου οπουδήποτε: στην πεζοπορία, στο πικ νικ, στο κάμπινγκ... Και αυτό γιατί μπορεί να λειτουργήσει με μπαταρία. Εκτός από το να σε ζεστάνει, μπορεί μάλιστα να φορτίσει και τις ηλεκτρικές σου συσκευές. Παράλληλα, είναι ανθεκτική, αδιάβροχη, ελαφριά και μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο. Όσο για τις διαστάσεις της;
Υπολόγισε κάτι αντίστοιχο με έναν υπνόσακο.Σύμφωνα με τους δημιουργούς, η Puffe ζεσταίνεται πολύ γρήγορα χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα θέρμανσης Ravean, το οποίο έχει ελάχιστη θερμική απώλεια και είναι εξαιρετικά ασφαλές, καθώς δεν αποτελείται από μεταλλικά στοιχεία. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές θέρμανσης για να επιλέξεις εσύ αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου.
Η απαιτούμενη ενέργεια προσφέρεται από μία compact 12βολτη μπαταρία, η οποία διαθέτει θύρα USB για να φορτίσει το κινητό ή το tablet σου, δείκτη για να ξέρεις σε τι επίπεδα βρίσκεται, αλλά και ένα φωτάκι LED με τρεις επιλογές φωτισμού, για να μπορείς να βλέπεις και στο σκοτάδι. Η μπαταρία φορτίζεται πλήρως σε μιάμιση ώρα.
Η καμπάνια ξεκίνησε στις 15 Νοεμβρίου στο Kickstarter και η επιτυχία της αποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλοί... κρυουλιάρηδες εκεί έξω. Μέσα σε δύο εβδομάδες έχει υπερκαλύψει τον αρχικό στόχο χρηματοδότησης των 20 χιλιάδων δολαρίων (19 χιλιάδες ευρώ) κατά περίπου 11 φορές, έχοντας προσελκύσει περισσότερους από 900 υποστηρικτές. Η καμπάνια λήγει στις 13 Ιανουαρίου.


Σχόλια