«Karma»: Το πρώτο drone της GoPro που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο (vid)

Η GoPro παρουσίασε το Karma, το πρώτο drone της εταιρίας το οποίο θα αλλάξει τα τα δεδομένα στο χώρο των drones. Η εταιρία δημιούργησε το GoPro Karma με βασικό γνώμονα την ευκολία της χρήσης του αλλά και το πρωτοποριακό σχεδιασμό του αφού μπορεί και διπλώνει για να αποθηκεύεται και να μεταφέρεται πανεύκολα στο ειδικό σακίδιο του.
Ο χειρισμός του γίνεται το ειδικό χειριστήριο, το οποίο διαθέτει οθόνη αφής και δύο joysticks ενώ το μόνο κουμπί που διαθέτει, είναι εκείνο της προσγείωσης και της απογείωσης του drone.




To νέο GoPro Karma θα είναι συμβατό με τις νέες κάμερες Hero 5 Black, Hero 5 Sessionαλλά και τη Hero 4 οι οποίες τοποθετούνται στον ειδικό σταθεροποιητή τριών αξόνων που υπάρχει στο μπροστινό μέρος του drone, ο οποίος αν θέλει ο χρήστης μπορεί να αφαιρεθεί για χειροκίνητη χρήση.
Το drone επάνω του διαθέτει ένα κουμπί για απογείωση-προσγείωση και για επιστροφή στο αρχικό σημείο ενώ παράλληλα διαθέτει και διάφορα presets ανάλογα με τη λήψη.Επίσης η GoPro έχει δημιουργήσει και την εφαρμογή "passenger app", η οποία επιτρέπει σε κάποιον τρίτο να δει ζωντανό το video που τραβάει το Karma αλλά και αν θέλει να ελέγξει την κάμερα.
Τέλος τo GoPro Karma αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου και σε τιμή 799$ (μόνο του) 999$ (μαζί με την Hero 5 Session) και 1099$ (με την Hero 5 Black).

Σχόλια